1 October, 03:29

# Claire Reagan and Anthony deliver newspapers in the neighborhoods clear deliver 79 papers a day Reagan delivers 2490 papers a month Anthony delivers 616 papers a week how many do they deliver together in a year

+4
1. 1 October, 03:54
0
Step-by-step explanation:

Clair delivers 79 papers a day.

Assuming that there are 365 days in a year, it means that the number of newspapers that Clair delivers in a year is

79 * 365 = 28835

Reagan delivers 2490 papers a month. There are 12 months in a year. it means that the number of newspapers that Reagan delivers in a year is

12 * 2490 = 29880

Anthony delivers 616 papers a week. Assuming that there are 52 weeks in a year, it means that the number of newspapers that Anthony delivers in a year is

52 * 616 = 32032

Therefore, the number of newspapers that they deliver altogether in a year is

28835 + 29880 + 32032 = 90747
2. 1 October, 05:27
0
90,747

Step-by-step explanation:

Clair delivery=79 per day

Total delivery per year=79*365 days

=28,835

Reagan delivery=2490 per month

Total delivery per year=2490*12 months

=29,880

Anthony delivery = 616 per week

Total delivery per year = 616*52 weeks

=32,032

Total delivery altogether in a year=28,835+29,880+32,032

=90,747