Ask Question
14 July, 21:17

Melissa has 14 reports to file. If each report takes an average of 1 hour and 15 minutes to file, how long will it take her to file 70% of them?

+3
Answers (1)
  1. 14 July, 22:12
    0
    0.7 * 14 = 9.8

    60 + 15 = 75 minutes

    9.8 * 75 = 735 minutes

    735 : 60 =

    12 hours and 15 minutes
Know the Answer?
Not Sure About the Answer?
Find an answer to your question ✅ “Melissa has 14 reports to file. If each report takes an average of 1 hour and 15 minutes to file, how long will it take her to file 70% of ...” in 📘 Mathematics if you're in doubt about the correctness of the answers or there's no answer, then try to use the smart search and find answers to the similar questions.
Search for Other Answers