19 May, 16:59

# Write and answer the hidden question or questions in each problem and then solve the problem. Write your answer in a complete sentence.When Mrs. Johnson saw the sale, she decided to get clothes for each child in her family. She bought each of her 6 children a pair of jeans and a T-shirt. She paid \$14.35 in sales tax. How much was Mrs. Johnson's total bill?A) \$94.35 B) \$119.70 C) \$229.35. D) 253.35Look at the chart:Jeans: \$29.95 for 1 pair OR 2 pairs for \$55.00T-shirts: \$9.95 for 1 OR 3 T-shirts for \$25.00

+3
Answers (1)
1. 19 May, 19:40
0
55*3 = 165

25*2 = 50

165+50+14.35 = 229.35

C
Know the Answer?
Not Sure About the Answer?
Find an answer to your question ✅ “Write and answer the hidden question or questions in each problem and then solve the problem. Write your answer in a complete sentence. ...” in 📘 Mathematics if you're in doubt about the correctness of the answers or there's no answer, then try to use the smart search and find answers to the similar questions.